top of page
orange-bol.png

Waarborg van netwerk en infrastructuur

Voor de ICT-afdeling zijn er verschillende belangrijke aspecten bij de implementatie en het beheer van zorgdomotica:

Infrastructuur en connectiviteit

De ICT-afdeling speelt een cruciale rol bij het opzetten en onderhouden van de technologische infrastructuur die nodig is voor zorgdomotica. Dit omvat het waarborgen van een betrouwbare netwerkverbinding, de integratie van verschillende systemen en het beheren van de algehele connectiviteit. Aicare BV kan u hierbij ondersteunen.

 

Beveiliging en privacy

Aicare BV richt zich op de gevoelige aard van gegevens die van cruciaal belang zijn. Zoals de beveiliging en privacy van de data die wordt gegenereerd en uitgewisseld via zorgdomotica. Dit omvat het implementeren van sterke beveiligingsprotocollen, toegangscontrole- mechanismen en versleutelingstechnieken om de vertrouwelijkheid en integriteit van cliënt-  informatie te waarborgen.

 

Onderhoud en support

Zorgdomotica-systemen vereisen regelmatig onderhoud en support. Aicare BV heeft de mogelijkheid met haar inpandige technisch beheercenter de verantwoordelijkheid op zich te nemen voor het monitoren van de prestaties van systemen, 24/7, alle dagen van het jaar. Tevens kunt u een beroep doen op Aicare BV voor het oplossen van technische problemen en het zorgen voor een snelle respons bij eventuele storingen. Dit vereist een proactieve benadering om downtime te minimaliseren en de continuïteit van zorg te waarborgen.

Conclusie:

Samengevat is een nauwe samenwerking tussen de ICT-afdeling, zorgprofessionals en Aicare BV essentieel om ervoor te zorgen dat de technologieën effectief geïmplementeerd worden, goed functioneren en voldoen aan de hoge eisen op het gebied van beveiliging en privacy in de zorgsector.

ICT afdeling | Waarborg van netwerk en infrastructuur
bottom of page